Ik ben de oprichter van Hackwerk Advies, een adviesbureau dat zich richt op de mogelijkheden van data en technologie voor de verduurzaming van ons voedselsysteem. Ik richt me daarbij onder meer op gebruiker onderzoek onder boeren, applicatie ontwikkeling en open data strategieën voor stakeholders in de wereld van Agri en Food.

Daarnaast ben ik medeoprichter van Polderhack Producties, een partnerschap dat bij wil dragen aan een cultuur van open innovatie in AgriFood. In dat kader heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met het organiseren van hackathons.

Ik ben mede initiatiefnemer van Agri meets Design, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, ZLTO en provincie Noord- Brabant. Agri meets Design staat voor de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden, ideeën en verbindingen. Het biedt een platform waar boeren, designers, ambtenaren en bestuurders elkaar ontmoeten en samenwerken aan slimme oplossingen voor complexe ontwerpopgaven.

Tussen 2005 en 2013 ben ik op verschillende manieren verbonden geweest aan het ministerie van Economische Zaken (voorheen ministerie van LNV). Sinds 2009 hield ik mij vooral bezig met de maatschappelijke dialoog over het Europees Landbouwbeleid. Vanuit een filosofie van open innovatie heb ik verschillende projecten mogen begeleiden, waaronder het Eetcafe, een samenwerking van de Youth Food Movement (YFM) en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). In 2012 heb ik een applicatie ontwikkeld voor boeren om tijdens de hervorming van het Europees landbouwbeleid na te kunnen gaan wat mogelijke gevolgen voor hun eigen bedrijf zouden zijn.